Járóbeteg ellátás

A járóbeteg-szakrendelés jelenleg 27 szakmában működik, 388 szakorvosi órával, illetve 135 nem szakorvosi óra kapacitással. Az intézmény diagnosztikai háttere biztosított, terápiás szolgáltatásokkal rendelkezik. A fizioterápia területén hydroterápiára (subaqualis torna, pillangókád, súlyfürdő, tangentor), gyógymasszázs, tornatermek, valamint elektroterápiás kezelések elérhetők.
A járóbeteg szakellátás részleteinek megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüben találhatószakrendeléseink közül !

Betegtájékoztató!

A laboratóriumi vizsgálatok rendjének változása!

Tisztelt betegeink! Intézményünk 2019 január elsejével a labor vizsgálatok elérhetőségét előjegyzéses rendszerűvé teszi.

  1. Az előjegyzési rendszer a labor vizsgálatok időbeli egyenletes elosztását teszi lehetővé.
  2. A háziorvos szolgálatok részére napi 50 vérvételi lehetőséget biztosítunk. Ezen felül napi 5 "sürgősségi", 5 "szakorvosi" és 5 "INR gondozási" vérvételi kvótát biztosítunk. 
  3. Az előjegyzéseket az intézményi recepció rögzíti munkanapokon 8-12 óra között (a sürgősségi esetek kivételével), vagy elektronikus úton on-line névre szóló rögzítés is lehetőséges rendszerünkben.
  4. Sürgősségi beutalás esetén a beutalón a beutaló orvosnak fel kell tüntetni a sürgősséget és pecsétjükkel, valamint aláírásukkal is tanúsítaniuk szükséges azt. Ennek hiányában a laboratóriumi szakdolgozók a vizsgálat sürgősségi jellegét visszautasítani jogosultak. 
  5. Kérjük továbbá Önöket, hogy az előjegyzésben már lefoglalt helyüket töröltessék amennyiben azt igénybe venni még sincs módjukba, hogy más betegtársuknak lehetősége legyen a mielőbbi vizsgálati hozzáférhetőség.
  6. Lehetőség lesz továbbra is önköltséges labor vizsgálatokra egyénileg előjegyzés nélkül, de beutalóval, valamint csoportosan ugyancsak beutalóval a laboratóriummal történt előzetes időpont egyeztetéssel.
  7. Vérvételek továbbra is munkanapokon 7-8.30 óra között történnek érkezési sorrendben.

Befogadási kérelem

Eseti meghatalmazás